domingo, 5 de octubre de 2008

Germans Osment

Haley Joel Osment (nascut el 4 d'abril de 1988 a Los Angeles) és germà d'Emily Jordan Osment (nascuda el 10 de març de 1992 a Los Angeles).

En Haley Joel és un gran actor, que ha participat a algunes sèries i pel·lícules com: Walker, Secondhand Lions, Inteligencia Artificial, Hijos de un mismo Dios, Cadena de Favores, I'll Remember April, The Lake, Bogus, The rescue of a large red head, For Better or Worse, Forrest Gump,... i fins i tot alguns doblatge del videojoc Kingdom Hearts i la pel·lícula El llibre de la selva 2, però segur que tots el recordem com "El niño del Sexto Sentido".

L'Emily no ha participat en tantes pel·lícules ni sèries com el seu germà (Friends, Spy Kids 2: The island of lost dreams, Spy Kids 3-D: Game Over, The Haunting Hour: Don't Think About It) però també té un paper clau que fa que tots la reconeguem, ella és Lilly Truscott, la amiga boja de Miley Stwart a Hannah Montana. Va gravar diverses cançons, l'ultima amb Mitchel Musso: Once upon a dream, I don't think about it i If I didn't have you.

Áqui teniu la web oficial d'en Haley Joel Osment i el myspace oficial (o això crec) de l'Emily Osment perque es veu que no té una web oficial.
Avui no deixo fotos, perquè el vídeo que posaré és de fotos:

No hay comentarios: