martes, 16 de septiembre de 2008

Els bessons Kaulitz

Aquests dos nois son els membres inicials del famós grup de rock Tokio Hotel. Van néixer a Leipzig, Alemanya, l'1 de setembre de 1989. En Tom, és més gran que en Bill per 10 minuts.

Als set anys, els seus pares es van divorciar quan ells tenien només 7 anys. El seu padrastre, un músic de Magdeburg, els va a iniciar al món de la música.

En Bill sempre ha estat més impacient a l'hora d'apendre a tocar un instrument, al contrari del seu germà Tom, qui ocupa el lloc de guitarrista a la banda.

Un dia van començar a tocar en petites festes privades i locals. En un d'aquests llocs van conèixer a Gustav Schafer i Geörg Listing (bateria i baix de la banda), y van formar el grup Devilish ("Diabòlic" en alemany) al 2001.

Més endavant van decidir canviar el nom per Tokio Hotel, al firmar amb la discogràfica Soni, qui va decidir no publicar el seu primer àlbum, Schrei (Crida). Finalment, van crear un contracte amb Universal, la seva discogràfica actual.

Fins la data d'avui han publicat 3 CDs: Schrei (Crida en alemany), Zimmer 483 (Habitació 483 en alemany) i Scream (Crida en anglès). Aquest últim conté 12 èxits dels anteriors CDs cantats en anglès. També han publicat alguns DVDs com el Zimmer 483 live, d'entre altres.

En Bill (cantant) és emo i duu actualment els cabells llargs i negres, en Tom (guitarrista) té rastes i porta la roba com a mínim tres talles més grans.


Aquí teniu la web oficial del grup i algunes fotos i vídeos:



Videoclip de Rette Mich (rescata'm)

No hay comentarios: