martes, 30 de septiembre de 2008

Germans Cullen

Aquests germans, no son reals, són els protagonistes del llibre de Best-Seller Crepúscle (Twilight nom original) de la autora Stephenie Meyer.

Els Cullen són una família de vampirs de finals del segle XVIII. La família està formada per: Carlise Cullen (pare), Esme Cullen(mare), Jasper i Rosalie Hale (bessons) Alice Cullen, Emmet Cullen i Edward Cullen(el protagonísta).
En aquesta història, La Bella Swan, explica tot el que li ha passat desde que es va haber d'anar a viure a Forks amb el seu pare, i com es va anar enamorantndenl'Edward. L'història, té els fets en la nostra època, encara que els vampirs siguin del segle XVIII, ja que són inmortals.

Es diu d'aquests germans que la seva bellesa és inhumana, la blanca com la neu, ténen ulleres, i unes dents blanques, lluents i punxagudes.

Ells són bons, ja que només caçen animals, entre ells es diuen "vegetarians", encara que els que saven que son vampirs, prefereixen no apropar-se, excepte la Bella, ja que està boja i perdudament enamorada de l'Edward.

La saga Crepúscle té 4 llibre: Crepúscle (Twilight), Lluna nova (New Moon), Eclipse (Eclipse) i, a partir del 8 d'octubre, A trenc d'alba (Breaking Dawn).

Aquesta història, ara saltarà a la gran pantalla, protagonitzada per en Robert Patisson i la Kristen Stewart.

Aqui teniu la pàgina web de la autora, unes fotos i un video:




Trailer de Crepúscle en castellà:

No hay comentarios: